Muzyka Nimnarejczyka, czyli czego słuchacie? :)
-
Agon
On Ebay - Chumbawamba
Andrzej Cierniewski - Dwie morgi słońca
Xan Griffin - Capricorn (feat. WOLFE)
Disco Elysium - OST - Hardcore Proto Rave Music (4 Versions)
Emperor's New Clothes || Panic! At The Disco Lyrics
-
Karv
-
Bubeusz

1 - Ten klip mi się mega kojarzy z Borysadą. Ciekawe, czemu...

2 - Jak będę starym Bubem, to kupię chatę w jakiejś hiszpańskiej wiosce i będę spędzał emeryturę jak ta pani.
3 - Gościu w 0:58 ma w sobie coś z Nevrasta xD A tak poza tym, to ten kawałek jest lekiem na wszelką depresję.
4 - "Cyganie niczym diamenty pośród latynoskich gangów" - no czyż to nie jest poezja xD Ale barrio mają fajne, chciałbym kiedyś pomieszkać w takim.
5 - I na koniec trochę spokoju, wczuty, żeńskiej energii, duchowości. To nie jest piosenka. To jest transcendentne przeżycie. To jest dla mnie jak credo.
-
Dahlien
https://www.youtube.com/watch?v=vnwSeQKkyiE
-
Morok
-
Fristron
Oprócz tego bardzo lubiana przeze mnie Regina Spektor wydała właśnie po paru latach przerwy nowy album, z tą perełką z niespodziewanym twistem.
Aha, i Within Temptation od jakiegoś czasu przestało wydawać płyty, a zaczęło same single. Co drugi jest dobry. Nowy jest co drugi. (Chociaż do Entertain You się nie umywa.)
-
Bubeusz

https://www.youtube.com/watch?v=c3zHh_Au3WU - np to

-
Agon
-
Fristron
PamiętamBubeusz pisze: ↑13 lip 2022, 21:40Pamiętasz Frist, jak mi sprzedałeś Closterkellera?To dzięki Tobie poznałem ten cały gotycki świat i do dziś czasem mi się coś tam w łebku odpali i sobie puszczam niektóre kawałki z sentymentu.
https://www.youtube.com/watch?v=c3zHh_Au3WU - np toKlasa, głębia i emocja, której już nie mają młode gwiazdeczki...

-
Bubeusz
Żeby tak nieco ocieplić klimat, dorzucam moją ulubioną piosenkę Playing For Change - genialnej inicjatywy łączącej świat muzyką o przewodniej tematyce hippisowskiej (miłość, pokój, współpraca itd). Kto nie zna, niech koniecznie pozna!
Satchita
-
Chromy
Kaelan Mikla - Stormurinn
Aesthetic Perfection - Gods & Gold
She Past Away - Asimilasyon
Nitzer ebb - I Give To You
Hocico - Broken Empires
Dom zły - Jad
By the Spirits - Land of Light
-
Agon