Meta-rozmowy
potraktujmy ten temat jako wątek do rozmów na poziomie meta - żeby nie ganiać się po czatach i privach.
Jak pewnie widzicie, wrzuciłem post. Starałem się choć odrobinę wyczuć Wasze postaci, ale po samej KP trudno to zrobić w stu procentach. Jeśli uważacie, że scena, w jaką wrzuciłem któregoś z Was, nie jest ok - dajcie śmiało znać.
Będę też bardzo wdzięczny, jeśli w pierwszych odpisach spróbujecie wrzucić trochę introspekcji albo jakiegoś innego tła, żebyśmy mogli lepiej wyczuć te postaci nawzajem. :)
No, ogólnie wychodzę z założenia, że mamy się tu wszyscy fajnie bawić i jak coś komuś nie pasuje, to forum ma taką piękną opcję jak "edytuj", której nie zamierzam się bać używać, jeśli zajdzie taka potrzeba. Feedback mile widziany!
Osoby dramatu:
- Bruno - burmistrz, mężczyzna po czterdziestce z sumiastym wąsem.
- Malwia - Widząca, staruszka.
- Sam - mąż Rozalii, górnik, dowódca grupy górników.
- Sara - górniczka, jedyna kobieta w grupie górników, około 20.
- Rozalia - gospodyni z jednego z domów, obecni gości Savira.
- Peter - dzieciak, syn Rozalii i Sama, trawiony gorączką i dziwnymi czarnymi wybroczynami.
- Poborca podatkowy i jego dwóch przydupasów - przebrzydłe mendy.
No ale tutaj zdałbym się trochę na Twoje wskazówki - jakiego typu informacje można wydobyć takimi drucikami i machaniem nimi nad chłopcem? O czym chciałbyś się dowiedzieć?
Narzędzia jakich używa są przeznaczone do prazy zaklinacza. Pozwalają badać dokładnie natężenie, przepływ, stan i mieszaninę eteru. W jego pracy drobny odchył może czynić różnicę między ognistym mieczem a płonącym mieczem. Krótko mówiąc, usiadł do tego z magicznym odpowiednikiem miarki, wagi, miernika napięcia i suwaka logarytmicznego.
Nie no, jutro spróbuję :)
Pytanie, czy odpowiada Twoim oczekiwaniom? :)
- Razzan, jeśli Twoją aurę opisałem niewłaściwie, daj znać. Wywnioskowałem po KP, że skoro boi się magii i nie chce mieć z nią nic wspólnego, to pewnie i nie jest szczególnie rozwinięty w tym zakresie. Ale jeśli masz inny pomysł - daj cynk.
- Post, który wrzuciłem, może pchnąć akcję do jutra, ale chciałem zostawić furtkę na wypadek, gdybyście mieli jeszcze jakieś akcje do przeprowadzenia. Jeśli chcecie jeszcze z kimś zagadać, coś zrobić, gdzieś się rozejrzeć, to śmiało zadeklarujcie to w poście. Jeśli Razzan i Darg chcą jeszcze pogadać przed snem, żeby poeksplorować postaci, to też śmiało. Jeśli nie, to po prostu w następnej kolejce przeniesiemy się do rannej podróży do kopalni. ;)
Savir zaczyna podejrzewać że tutejsi wcale nie szukają lekarstwa i pomocy.
Ta sesja jest creepy od samego początku xP
Wrzucę zatem posta z większą liczbą informacji. I kajam się, bo trochę chęć odpisania bez dłuższej przerwy wygrała z możliwością bardziej rzetelnego przygotowania odpisu. Dzięki za zwrócenie na to uwagi. Mam nadzieję, że do końca tygodnia uda mi się sieknąć wyczerpujący odpis. :)
-
Denadareth
-
Karta postaci:
Denadareth

-
Denadareth
-
Karta postaci:
Denadareth
-
Denadareth
-
Karta postaci:
Denadareth
-
Nie, nie poprawiaj tego. Podoba mi się nasza teoria spiskowa. To na pewno szaleni kultyści poświęcający ludzi żarłocznemu bytowi z kopalni.Karv pisze: ↑19 lip 2022, 9:32Damn, przyłapany!
Wrzucę zatem posta z większą liczbą informacji. I kajam się, bo trochę chęć odpisania bez dłuższej przerwy wygrała z możliwością bardziej rzetelnego przygotowania odpisu. Dzięki za zwrócenie na to uwagi. Mam nadzieję, że do końca tygodnia uda mi się sieknąć wyczerpujący odpis.![]()
Kiedy zatankujemy?
Może otwórz nowy nabór? ^^
Tylko trzeba będzie mi streścić Szpilę, bo przyznam, że czytałam tylko początek.
A z takich najnowszych wydarzeń, to w kurniku jebie jak skurwesyn.
Wbijaj Kasiu, będzie fajnie! xD
-
Denadareth
-
Karta postaci:
Denadareth